• L'ocell de la revolta (LLIBRE)

  TÍTOL ORIGINAL: The Hunger Games, Mockingjay
  AUTOR/A: Suzanne Collins
  ANY DE PUBLICACIÓ: 2010
  EDITORIAL: Fanbooks
  COL·LECCIÓ: Els Jocs de la Fam
  LLEGIT EN: Català

  ES RECOMANA NO LLEGIR LA RESSENYA QUE VE A CONTINUACIÓ SI NO T'HAS LLEGIT ELS DOS LLIBRES ANTERIORS (Spoilers)

  La Katniss ha tornar a vèncer el Capitoli en l'edició especial dels Jocs de la Fam; l'Extinció Especial. Però aquesta vegada, el president Snow no pot deixar-ne passar una més.
  Però a hores d'ara, la senyoreta Everdeen ja s'ha convertit en un símbol de revolta als 12 districtes. Bé exactament 12 no.
  Sorprenentment, el Districte 13 encara existeix, però el Capitoli ho volia amagar per no tenir que acceptar una derrota i perquè els habitants del 13 poden fer esclatar una guerra Civil amb el seu arament nuclear. En aquest lloc és on s'organitzen els rebels i els supervivents del Districte 12.
  Tot un complot militar amenaça el sistema però, com és típic de Panem, ho volen convertir en un espectacle televisiu i necessiten una cara que simbolitzi la revolta, i aquesta serà, ni més ni menys, que la Katniss Everdeen.

  Aquest llibre, no m'ha resultat tant pesat com el segon, però sí que és molt més desastrós. Molt previsible, la protagonista és torna molt egocèntrica i mal escrit i acabat amb presses. Molt poc original. I, com és típic de l'autora, triga moltíssim en passar a l'acció; cosa que el fa molt monòton i avorrit.


  (SPOILER)Es veu que Suzanne Collins tenia pressa per acabar el llibre, perquè en el moment en que esclaten els paracaigudes davant del Capitoli, deuria pensar: "Ostres! Que ja arribo a les 430 pàgines. No el vull fer molt més llarg que els altres!". I ho soluciona deixant inconscient a la Katniss durant uns quants dies per després, que li expliquin que el Capitoli va caure, els rebels s'apoderaren del Panem; la presidenta Coin, etc...

  Força dolent. Sense ganes de llegir-ne un altre d'aquesta autora.

  PD: Ja he pejat la vídeo-ressenya de Divergent, cliqueu aquí. Espero que us agradi! :D aquí.

  2 comentaris:

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...