• BRÚIXOLES QUE BUSQUEN SOMRIURES PERDUTS

  L'Ekaitz és un home que ha hagut de patir molt a la seva vida: se li va morir la dona, odia als seus germans, ha de cuidar a dues filles soles...
  ...
  Quan eren petits, l'Ekaitz i els seus germans van tenir un problema amb el seu pare i mai el van solucionar, des de aleshores tots es porten malament entre ells.
  ...
  Anys més tard, el pare emmalalteix, i haurà de ser el nostre protagonista qui l'hagi de cuidar. Ell no en té gens de ganes si no fos per la última promesa que li va fer a sa mare; "cuidaré al pare, t'ho prometo". El temps que passarà amb el malalt d'Alzheimer li farà reflexionar sobre la vida, l'amistat, les segones oportunitats, l'amor...  Albert Espinosa, l'autor del llibre
  Aquest llibre no m'ha agradat gaire. No té gairebé gens d'acció i és força monòton. Quasi tota la història són flaixos del passat de l'Ekaitz i això el fa un pèl avorrit.

  M'esperava alguna cosa més del creador de "Polseres vermelles" però no m'ha enganxat. No m'ha deixat ganes de llegir-me'n un altre d'aquest autor.
  Tot i així he fet vídeo-ressenya!
  Fins aviat!

  Image and video hosting by TinyPic

  Cap comentari:

  Publica un comentari a l'entrada

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...