• FINIS MUNDI

  Ja ens tornem a veure, Lectors Perduts! Com us ha anat la primera setmana d'insti o col·le?

  A mi força bé i en quan a aspecte llibres també. Aquest trimestre a l'assignatura de castellà ens toca llegir "Finis Mundi" de Laura Gallego García. Jo ja me l'he acabat i per això en faig ressenya.
  De moment no hi ha vídeo, però espero gravar-lo més endavant.
  Per cert, aquests dies podreu veure com vaig fent canvis al disseny del bloc per fer-lo més atractiu.

  Any 997 d.C.
  En Michel, un jove monge, aconsegueix escapar amb vida del seu monasteri en flames. Amb ell porta un llibre molt misteriós. Aquest llibre anuncia que la fi del món és propera; que a l'any 1000 la Terra s'acabarà i Llucifer regnarà per molt temps.
  Però segons Bernat de Turingia, l'escriptor d'aquest llibre, hi ha una manera de salvar la humanitat, i aquesta és invocant a l'Esperit del Temps.
  Per fer-ho s'han de trobar el tres Eixos del Temps (passat, present i futur) però ningú sap on són. Bernat de Turingia relata que va tenir unes visions dels llocs on es trobaven però que ell mai havia estat a aquells llocs.

  Abans de començar a buscar-los, en Michel coneixerà a en Mattius, un joglar que l'ajudarà a desxifrar el misteri dels tres eixos, que l'acompanyarà durant la seva aventura i que jugarà un paper fonamental en la història.

  Durant el seu recorregut coneixeran a gent fantàstica que els ajudarà i altres que no tant, per no dir gens... Es fan anomenar "La Confraria dels Tres Ulls" i volen evitar que es juntin els tres eixos del temps perquè així el Diable regni...

  ...

  Laura Gallego García, l'autora
  Aquest llibre m'ha agradat força.
  Està molt ben explicat, té un vocabulari fàcil d'entendre, i una molt bona història (en la meva opinió). A més, l'estructura és molt bona i tot encaixa.
  M'estan començant a agradar força les novel·les medievals, ho haig de dir. 

  I fins aquí la ressenya d'avui! Espero que us hagi agradat i us recomano el llibre moltíssim.

  Cap comentari:

  Publica un comentari a l'entrada

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...