• BOOK-TAG: Dia i nit

  Bon dia, Lectors Perduts! Avui us porto una nova secció al blog. Un booktag! Com ja he explicat en alguna ocasió, un booktag és un repte que vols aconseguir amb llibres, o una sèrie de preguntes personals relacionades amb llibres, etc. El booktag que us porto avui es titula Dia i Nit. El vaig descobrir al blog Angels to fly, aquí.


  LLEGEIXES MÉS A LA NIT O AL MATÍ?

  Depèn de la temporada. Ara, normalment durant el dia, tot i que ultimament m'estic acostumant a llegir per la nit perquè cada cop tinc menys temps pel matí.
  En canvi, quan viatgem a l'estiu, com normalment ho fem en cotxe, llegeixo durant el viatge; perquè tinc la sort de no marejar-me al cotxe! ;D

  http://mdmujer.com/files/2012/11/mujer-leyendo-noche.png  HI HAN HAGUT LLIBRES QUE HAN CAMBIAT LA TEVA MANERA DE VEURE LES COSES?

  No, de moment no. Però qui sap? Potser algun dia ve a parar a mi algun llibre que em faci reflexionar sobre diverses coses i que em marqui.
  https://gustavoarielschwartz.files.wordpress.com/2013/01/hombre_leyendo.jpeg

    
  HI HAN ALGUNS PERSONATGES QUE CREGUIS QUE EXISTEIXEN?

  No, jaja. Però sempre m'ha fet il·lusió pensar que Hogwarts podria exisistir i que podria rebre una carta del Dumbledore, ¿o qui sap?, del Fudge citant-me al ministeri de màgia, hehe! ;)

  Harry Potter
  ET MOLESTA DEIXAR ELS TEUS LLIBRES?

  Depèn de la persona a qui sigui. A la majoria de gent no, però vull que me'ls tornin sans i estalvis i com més aviat possible. Ah! I sempre que m'enrecordo hi escric el meu nom perquè se sàpiga qui és el propietari!

  https://diegorussi.files.wordpress.com/2015/01/prestando-libros.jpg?w=700
  OLORES ELS LLIBRES?
    
  A vegades sí, jaja. Sobretot quan és nou o el compro a una llibreria de barri no sé perquè, em fa la sensació que oloren més jaja, estic boig.
  A mi em va passar que farà uns 4 anys, vaig comprar dos llibres de Harry Potter de segona mà a 1 Euro cadascun i feien una olor a paper antic que m'encantava. A dia d'avui, encara fan aquesta flaire i m'encanta! 
  Umm...! Un secret: sé que no sóc l'únic que ho fa!
  A vegades quan estic sol m'agrada olorar llibres. xD


  NO A TOTHOM LI AGRADEN ELS LLIBRES. AIXÒ ÉS NEGATIU O POSITIU?

  Que voleu que us digui jo que sóc blogger de literatura juvenil! Sóc un enamorat dels llibres i estic segur que hi ha un llibre especial per a cada persona.
  Des d'aquí, us animo a buscar-lo!
  http://api.ning.com/files/9V-H6It0AuXy-9SXgLajjNmPvm4*Hi3t8cpGnR4M3YadDTaFI7yUX2nP87mCzvNfIljIKeoPn9WPObMrLguwGBGvPc3rPFkq/dqz.jpg
  Tu no llegeixes? No em parlis! (jeje xD)


  TRACTES BÉ ELS TEUS LLIBRES O ÉS IGUAL COM ESTIGUIN MENTRE ENCARA ELS PUGUIS LLEGIR? 

  I tant que els tracto bé! És molt incòmode llegir un llibre trencat o guixat. Moltes vegades els folro i els ordeno per no tenir-los escampats i els hi passi alguna cosa extranya...

  http://i2.cdnds.net/11/17/550w_movies_deathly_hallows_05.jpg
   


  TINC MASSES LLIBRES. FALS O VERDADER?

  Fals! Realment no en tinc tants com voldria! Això és perquè molts els agafo a les biblioteques, que per sort a Barcelona en tenim un munt; les hem d'utilitzar més!
  Tot i que als primers vídeos del nostre canal de Youtube sembla que en tingui molts, després vaig reformar l'habitació i me'n vaig adonar que molts llibres dels que tenia no els necessitaria, o eren de quan jo era petit, per tant en vaig regalar molts i ara m'en queden poquets. Per això en vull més. (I want more...)
  Em sembla que d'aquí poc passaré per algun mercat de segona mà.  ALGUNA VEGADA HAS TACAT ELS TEUS LLIBRES ? COM VA SER?

  Realment, tacar no. El que em va passar una vegada és que, quan era petit, vaig guardar El Calze de Foc a la motxilla. A dins de la motxilla també hi tenia una ampolla d'aigua... I se'm va obrir! xD
  Van acabar totes les pàgines xopes i arrugades i el llibre va estar durant dos dies sota secadors i aires acondicionats.
  FAS EXERCICI MENTRE LLEGEIXES?

  Quina pregunta és aquesta? Evidentment que no! Per llegir un bon llibre s'ha d'estar concentrat i amb un bon ambient. Tot i així, quan un llibre m'agrada molt, em puc passar hores llegint-lo i puc acabar tan cansat com si hagués fet qualsevol exercici!
  Només una pàgina més...
    


  Aixi doncs, Lectors Perduts, això ha estat tot per avui! Alguna vegada us ha passat alguna d'aquestes coses? No dubteu en comentar-ho!
  Espero que us hagi agradat, ens veiem aviat!

  2 comentaris:

  1. Uala! Gràcies per mencionar-me!
   M'ha fet molta gràcia, la veritat no sé a qui si li va ocórrer la pregunta de " fas exercici mentre llegeixes?" és realment ridícula XD ( almenys per a mi)

   Parleeem ; )

   ResponElimina
   Respostes
   1. De res, Aria! Moltes gràcies a tu per penjar posts tan originals!
    Espero que no t'hagi sentat malament l'última pregunta, no us volia ofendre, jajaja. Simplement deia que no té gaire sentit la pregunta. xD
    Fins aviat!

    Elimina

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...