• EL CORREDOR DEL LABERINT + VÍDEO-RESSENYA


  Hola de nou, Lectors Perduts!

  Avui us porto la ressenya del llibre conegut per tots "El Corredor del Laberint". Fa uns dies vaig penjar-la en forma de vídeo-ressenya a Youtube i avui la tenim escrita!
  TÍTOL: El Corredor del Laberint

  AUTOR: James Dashner

  EDITORIAL: Fanbooks

  ANY DE PUBLICACIÓ: 2009 (Anglès) 2010 (Castellà) 2014 (Català)

  LLEGIT EN: Castellà
  En Thomas es desperta a dins d'una caixa metàlica. No recorda res, tan sols el seu nom. De cop i volta la caixa s'obre i se n'adona que està en un immens prat rodejat per uns gegantins murs de pedra altíssims. A l'exterior de la caixa un grup de nois (és a dir, sense cap noia) de la seva edat l'està observant i l'ajuden a sortir de la capsa.
  Segons un dels nois, ells es troben a la clariana (com es diu el prat) i es fan anomenar clarians. Tots afrimen trobar-se en la mateixa situació que en Thomas. No recorden res de la seva vida anterior, només el seu nom.
  L'única cosa que saben amb certesa és que pels matins, els murs gegantins de pedra s'obren i dónen pas a un immens laberint del qual mai ningú n'ha aconseguit sortir amb vida ni ningú l'ha aconseguit resoldre, donat que els murs per la nit canvien de posició. A més a més, per la nit els murs es tornen a tancar i més val que no hi siguis dins aleshores, perquè el Laberint l'habiten unes bèsties mig animal mig màquines anomenades "grius" o "laceradors" els quals tenen una picadura que si no en prens l'antídot al cap de poques hores, ets home mort.
  Però al dia següent de l'arribada d'en Thomas tot canvia. Arriba la primera noia a la Clariana, i a partir d'aquí les coses començen a anar a pitjor, fins a tal punt que els nostres protagonistes s'hauran de batre entre la vida i la mort. 


  OPINIÓ PERSONAL:

  Al principi em va costar una mica captar les idees principals. Et trobes tant perdut com en Thomas quan va a parar al Laberint però això és un punt positiu pel llibre, perquè t'omple de misteri i et dóna més ganes de llegir el llibre.
  Què és aquest lloc...?  A mesura que vas avançant pàgines te n'adones que cada misteri té la seva solució i et sorprens de quant ben lligat ho ha escrit l'autor. Igual que quan la Teresa (la primera noia) arriba a la Clariana.

  http://38.media.tumblr.com/29dc6fdcad7bd3983ac346b21cd81df4/tumblr_nfopkoKdTk1u3enjio7_500.gif
  És una noia!  Això sí, si no us agrada gaire l'intriga, patireu al llegir aquest llibre perquè el final deixa encara amb més preguntes que el principi; això va fer que ràpidament busqués el segon i el tercer llibre d'aquesta "trilogia". Escric trilogia entre cometes perquè més tard, me'n vaig enterar que James Dashner havia escrit una preqüela del llibre.
  A sota us deixo els altres títols.

   
   
  1. El Corredor del Laberint

  2. Les Proves

  3. El remei mortal

  0. L'Esclat (preqüela)
  En resum, que el llibre m'ha agradat molt i ja m'he llegit la segona part. Us recomano la saga moltíssim.
  Us deixo amb la vídeo-ressenya.

  Fins aviat, Lectors Perduts!

  Cap comentari:

  Publica un comentari a l'entrada

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...