• OPINIÓ PERSONAL D'INSURGENT, LA PEL·LÍCULA

  [ja avisaré quan apareguin spoilers]
  Bon dia, Lectors Perduts!
   
  Ahir vaig anar a veure l'adaptació d'Insurgent al cinema.
  Per començar, dir que, al contrari de molta gent, jo anava amb les espectatives molt altes degut al tràiler i que Divergent va ser molt bona; i realment la pel·lícula em va decebre molt!
  La història és molt diferent, tot i que amb trama semblant, afegeix elements que al llibre no hi són presents i canvia l'actitud de moltíssims personatges.
    
  Per començar, vaig arribar uns 3 minuts tard, pel que em vaig perdre un trosset del principi, però res important.

  [A PARTIR D'AQUÍ PODEU TROBAR SPOILERS]

  Quan jo vaig arribar, l'escena projectada era la de la Jeanine amb la capsa aquella que només poden obrir Divergents. Tot i que ja l'havia vist al tràiler, em vaig quedar una mica WTF! "Començem malament..."


  Després quan estan a Amistat és foça fidel a com m'ho havia imaginat, però crec recordar que al llibre, a la Johanna li faltava un ull o tenia una cicatriu al cara... A la pel·lícula no. Era tan difícil?

  Si uníssim forçes, seríem imparables.
  L'escena del tren molt bona, la persecució i la baralla amb els sense facció també... Però els sense facció! Si en teoria són pobres! Com és que l'Evelyn tenia una sala per ella sola, amb dos guardes, una taula enorme i menjar per a 4 amb plats i coberts??!! Ah! I súper maquillada!

  El llibre ens introduiex molt a Honestedat (o Veritat) i en canvi, a la pel·lícula només hi ha un parell d'escenes i, apa, ja està! 

  M'esperava molta més acció, més detallisme (per exemple quan l'Eric mata a l'home en lloc de la nena, això al llibre era al revès, és un detall insignificant que no costa res representar-lo fidel a la novel·la), molta més guerra i enfrontaments entre els SF i Intrepidesa.

  Al final de la pel·lícula (quan descobreixen el missatge de l'Edith Prior i la Jeanine mor d'una manera completament diferent al llibre), tots volen sortir de les muralles de Chicago com si res, apa! I la tirania que volia imposar la mare d'en Tobias?

  [FI DELS SPOILERS]

  En resum, no us espereu una gran adaptació, sinó una pel·lícula per passar la tarda menjant crispetes.
  Poca acció i gens fidel. Res comparable amb la primera, Divergent.
  El que més ràbia em fa és que Veronica Roth n'és la coproductora i podria haver triat alguns detalls perquè la pel·lícula fos més impactant.

  Però ja m'ho esperava; nosaltres, els lectors, hem d'anar a veure una adaptació mentalitzats que MAI la pel·lícula és millor que el llibre.

  I vosaltres què en penseu? Us ha agradat? Què canviaríeu? I la vostra escena preferida? Heu vist mai alguna pel·lícula millor que la seva novel·la?
  Ho podeu deixar als comentaris!

  Fins aviat, Lectors Perduts!

  Cap comentari:

  Publica un comentari a l'entrada

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...