• Premi: LIEBSTER AWARD

  Hola de nou, Lectors Perduts!
  Fa pocs dies, em van deixar un comentari al blog dient que em nominaven a el Liebster Award. Vaig entrar a l'enllaç i vaig anar a parar al blog d'Atrapada entre Llibres (gràcies, Wina! ;D )

  Aquest premi es transmet de blog a blog i serveix per donar-los a conéixer i ajudar-los a créixer. Consisteix en respondre una sèrie de preguntes que t'ha fet el blogger que t'ha nominat.


  REGLES:
  1. Agrair a qui t'ha nominat i seguir el seu blog

  2.Visitar tots els blogs que han nominat junt amb el teu (per així donar a conèixer blogs de menys de 200 seguidors)

  3.Respondre a les 11 preguntes que t'ha fet les persona que t'ha nominat

  4. Nominar 11 blogs amb menys de 200 seguidors i avisar-los amb un comentari de que han sigut nominats

  5. Fer 11 preguntes els blogs nominats o demanar 11 coses personals sobre ells.
   
  Realment no és una saga. Almenys no l'anomenem així els que en som aficionats; li diem "Cànon". Estic parlant de Sherlock Holmes, realment m'encanta, m'he llegit tots els llibres, he vist un munt de pel·lícules i tinc una col·lecció de moltes coses relacionades amb el detectiu. A més sóc el soci més jove del "Círculo Holmes", una associació de Sherlock Holmes de tota Espanya.
                                                        http://application.denofgeek.com/pics/tv/holmesactors/03.jpg
  La veritat és que en tinc molt i un d'ells és publicar algun dia un llibre.

  Depenent de quanta n'hi hagi de cadascuna en una novel·la. Massa ciència ficció i tecnologia em molesta, i passa el mateix amb la fantasia. No sé quina triar, però em decanto més per fantasia perquè "Harry Potter" m'encanta!
                                                  http://media.giphy.com/media/10FzkePmCE8aGI/giphy.gif
  La veritat és que aquesta pregunta és força complicada, hi ha molts als que els hi preguntaria moltes coses i m'asseuria amb ells a pendre un refresc (el cafè no m'agrada, LOL). Suposo que J.K Rowling, Conan Doyle o més propers Javier Ruescas o Ruiz Zafón... Qui sap?
  Jo no em moc de Barcelona! M'encanta la meva ciutat, té de TOT i no hi marxaria per a res. Ara bé, si n'hagués de triar una que no fos aquesta, suposo que seria l'Hospitalet de Llobregat així estic molt aprop (és conya, XD). No, segurament Londres. Em va agradar molt quan hi vaig anar i també té moltes coses per veure i fer (però no té platja :(  )

                                                     
  En paper per suposat! Mai n'he llegit cap ni en PDF ni en E-book ni res per l'estil. En paper com s'ha fet sempre i així el notes més teu!

  No sóc molt de cantar, jo... Ara a la classe ens ha vingut la tonteria de cantar Angie dels Rolling Stones però no pregunteu perquè, ningú us ho sabria respondre.


  No és  exactament un món, però trobo que passar una temporadeta a Hogwarts no estaria pas malament, oi?


  No ho sé, sempre m'agrada provar noves coses i viure noves aventures. Però sé una cosa que NO deixaré de fer mai a la vida, i aixó és LLEGIR!
  Exactament des del 5 de febrer del 2014 i el canal de BookTube des del 27 de juny del 2014.


  El català, el castellà, parlo bé l'anglès i estic aprenent francés.


  Bé, Lectors Perduts! Aquestes són les emves respostes i a continuació nominaré a alguns blogs amb menys de 200 seguidors (11 són difícils de trobar!) Alguns són en castellà però els bloguers són catalans;

  MAGIC BOOKS
  CULTURA DE IÑIGO OVEJERO
  EL MÓN EN UN MOT
  UN MUNDO ENTRE OTROS (Aby)


  I ara les preguntes:  1. La primera novela que recordes haver llegit?
  2. I la saga?
  3. De quin personatge t'has enamorat o te n'has enganxat més?
  4. Una saga o llibre que s'hagi llegit gairebé tot el món menys tu.
  5. T'agradaria escriure un llibre en el futur?
  6. Escrius poesia, en llegeixes...?
  7. Algun cop has guanyat algun premi relacionat amb literatura?
  8. Segueixes la comunitat Booktube?
  9. Blogs que freqüentes?
  10. T'has plantejat seguir molt temps amb el teu blog?
  11. Per què vas començar el blog?


  Espero que us hagi agradat i ens veiem molt aviat, Lectors Perduts, ja queda poc per les vacances!

  6 comentaris:

  1. M'alegro molt que ho hagis fet!
   I si per mi Hogwarts també estaria bé anar-hi ;)
   Ens llegim :)

   ResponElimina
   Respostes
   1. De res, hehe.
    Hogwarts seria fantàstic!ç
    Ens llegim ;D

    Elimina
  2. Gràcies per nominar-me Bernat, el faré tan ràpid com pugui!

   Ens veiem aviat, una abraçada :)

   ResponElimina
  3. Rueeeeeescas <3
   Com Barcelona no hi ha res!
   A mi tampoc m'agrada el cafè xD

   Ens llegim!

   ResponElimina

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...