• Quedada Bloguers catalans a la SLC 12-9-2015

  EP! JA HE PENJAT EL VÍDEO A YOUTUBE! http://bit.ly/1iMv4RU

  Hola de nou, Lectors Perduts!
  Sé que aquesta entrada s'ha publicat un pèl tard però ja és aquí!
  El dia 12, com alguns sabreu va tenir lloc la Trobada de Bloguers Catalans a la Setmana del Llibre en Català. La majoria de gent que va anar-hi era la mateixa que va anar a la I Trobada de Joves Lectors, per tant ja ens coneixiem. :D
  Quan vam arribar, el Mag Gerard (sí, així es deia) ens va fer un espectacle de màgia amb el que ens vam quedar força bocabadats i ens ho vam passar molt bé.
  El Mag Gerard intentant sorpenent a uns blogger tan "divos" com nosaltres!
  La Marta després va fer una petita xerrada sobre el llibre "Diari del tot verídic d'un indi a mitja jornada" junt amb el seu traductor; segur que ella ens en parlarà al seu blog. Finalitzada, ens vam fer unes fotos de "família" perquè en quedés constància.
  Quan ja vam haver acabat de trencar-nos la closca intentant resoldre els misteris del Mag Gerard, vam anar a fer un pica-pica (menjar gratis eh, Ídia) on vaig aprofitar per gravar una mica. El vídeo el podreu veure penjat d'aquí poquets dies.
  Altres activitats que vam fer van ser un altre bookcrossing (llibre a cegues) en el que vaig aconseguir "Lua Lunera", de Rosa Regàs.
  Com hi havia gent de fora de Barcelona i volíem dinar tots junts al Burger King que hi ha just davant de la Plaça de la Catedral; només vam haver de recórrer 50 metres.

  I com a bons lectors, què creieu que vam fer un cop amb la panxa plena? Al Re-Reads, aquella llibreria de segona mà on 1 llibre val 3€, tres 5€ i cinc 10€. Ja n'hem parlat algun cop al blog.
  Per acabar la jornada, cinc joves lectors vam llegir en veu alta a la Plaça de la Paraula (a la Pl. de la Catedral, però se li deia així per com estava la SLC distribuïda). Jo vaig llegir un fragment de Ciutats de Paper, de John Green.
  I així vam donar per acabat un dia molt intens, amb amics i lectors únics.
  Res més a dir;
  fins aviat, Lectors Perduts!

  Cap comentari:

  Publica un comentari a l'entrada

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...