• SETEMBRE I NOVETATS!!

  Hola de nou, Lectors Perduts!
  I aquesta cara trista? Animeu-vos!!
  Sí, és setembre, no cal que us ho torni a repetir. Suposo que haureu estat patint tant com jo en aquestes 24 hores que anuncien el final de les vacances. Deixem enrere la platja, la muntanya, el turisme, els campaments, etc. pels llapis, bolis, taules i guix. I la veueta del profesor a l'orella, torturan-te, dient que hi ha exàmen a l'endemà.
  Però si hi ha una cosa que no deixarem mai enrere i ho portarem sempre a sobre són els LLIBRES!!!

  Encara que alguns no vulguin tornar a l'institut (excepte si aneu a Hogwarts) setembre indica l'inici d'una nova temporada al blog, amb noves ressenyes, booktags, col·laboracions i LLIBREEES!! 

  El dia 4 comença la Setmana del Llibre en català, un esdeveniment que serà de gran importància pel blog igual que l'any passat.

  No dubteu de que us aniré informant sobre el que es fa i qui hi haurà. Hi ha un munt de sorpreses preparades. El que sí que sé segur és que el dia 4 donaré el tret de sortida i el 10 he d'entrevistar als dos escriprtors premiats amb el premi Trajectòria. El dia 12 farem una trobada de bloggers catalans i suposo que algún altre dia hi seré, també.

  Espero veure-us i que poguem disfrutar molt d'aquest fantàstic esdeveniment i de les moltes coses que ens queden per fer aquest trimestre.

  Bon final de vacances!

  2 comentaris:

  1. Hola lector perdut!

   Qui vol tornar a l'insti, eh? Qui? Tu? D'acord, no siguem cruels, perquè ningú hi vol tornar. NINGÚ. S'està molt bé a la platgeta llegint llibres. Dit això, ens veiem a la setmana! (Ja ens hem vist XD)

   Ens llegim <3

   ResponElimina
  2. Hola Bernat aquesta tarda de dissapta he gaudit molt de la lectura que has fet personalment et veig un gran narrador, felicitats.
   Montse Solà

   ResponElimina

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...