• Concurs #recomanollegir


  Hola de nou, Lectors Perduts!

  Tens entre 14 i 17 anys? T’agrada llegir i compartir-ho amb els amics? Doncs participa al concurs #recomanollegir de les Biblioteques de Barcelona. Podràs guanyar un e-Reader i 200€ per comprar llibres
  Grava un vídeo de 3 minuts recomanant un llibre, puja-ho a un canal de Youtube; ho pots fer tants cops com vulguis. Omple el formulari que trobaràs a adolescents.cat Quants més cops gravis, més oportunitats de guanyar!
  Del 21 d’octubre al 20 de maig.

  Sí, aquesta és la iniciativa de Biblioteques de Barcelona i adolescents.cat
  Us hi animeu?

  INSTRUCCIONS:

  - S’admetrà qualsevol tècnica, procediment o manipulació del vídeo.
  - Els vídeos ha de tenir una durada màxima de 3 minuts.
  - Els vídeos han de ser inèdits, han d’estar publicats a Youtube 21 d'octubre i el 20 de maig i no es poden haver presentat a cap altre concurs.
  - Cada participant pot presentar un o més vídeos al concurs.

  PREMIS:

  Premi del públic:

  D’entre tots els vídeos presentats al concurs el que aconsegueixi més “M’agrada” al web d’Adolescents.cat  entre el 21 de maig i l’1 de juny de 2016.
  El premi consistirà en un e-Reader, una tassa i una bossa de Biblioteques de Barcelona i un exemplar del llibre “El càsting”.


  Premi del Jurat:

  D’entre tots els vídeos presentats el jurat n’escollirà un que sigui mereixedor de ser destacat com el millor. Es valoraran la qualitat tècnica, l’originalitat, el discurs narratiu i la seva capacitat de seduir altres lectors.

  El premi consistirà en un e-reader, una tassa i una bossa de Biblioteques de Barcelona,  un exemplar del llibre “El càsting” i en un val de compra de 200 euros per bescanviar a la llibreria ALIBRI.

  Premi especial de participació:

  S’atorgarà al centre docent amb major nombre d’inscripcions
  El premi consistirà en una tassa i una bossa de Biblioteques de Barcelona, un exemplar del llibre “El càsting” i un val de compra de 200 euros per bescanviar a la llibreria ALIBRI.

  Esperem que hi participi molta gent, ja que és una iniciativa en la que hi hem posat moltes ganes! Si voleu ser Booktubers per un moment, aquesta és la vostra oportunitat!

  Fins aviat, Lectors Perduts!


  1 comentari:

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...