• MERCAT DEL LLIBRE DE NADAL 2015

  Hola de nou, Lectors Perduts!


  Com esteu? Amb ganes de començar les vacances? No sou els únics.
  Sí, ja queda poc per Nadal, però això no significa res per al blog. Aquí seguim actius ja que la lectura no s’atura.

  El passat dia 12 va tenir lloc el Mercat de Nadal del Llibre, a Barcelona. Aquest esdeveniment consistia en un munt d’activitats literàries en un sol dia. Podies assistir a xerrades, ponències, debats… Tot això portat i dirigit per escriptors, polítics, periodistes i fins i tot, a la tarda, per la nostra amiga Laura Borràs.


  Encara que hi vaig anar només per la tarda, vaig poder veure-ho tot i vaig assistir  a un parell de ponències que em van resultar molt enriquidores.
  Hi havia tot tipus d’activitats per a molts gustos a més de paradetes on s’hi podien comprar llibres.

  Podies passejar tranquilament per l’antiga Fàbrica d’Estrella Damm, lloc on es feia l’esdeveniment, troban-te “detallets” tan macos com aquest arbre de Nadal que ens desitjava unes bones festes a tots :D
  Tot això en una sola jornada, curta però intensa.
  Us vaig trobar a faltar, Lectors Perduts!

  Espero veure’us a tots a més esdeveniment d’aquest tipus. Ara seran dates difícils ja que… ja s’ensuma el Nadal!!
  Tot i així, tenim sorpresetes preparades pel blog i pel canal de YouTube que ens deixaran tots amb la boca oberta.

  Així doncs, no desconnectem ja que Perduts entre Llibres no s’atura!

  Fins que ens tornem a veure,
  FORÇA A LA LECTURA!

  2 comentaris:

  1. Jo hi vaig anar però al matí, em va fer molta il·lusió perquè la Roser Capdevila i la Gemma Lienas em van firmar dos llibres!

   ResponElimina
   Respostes
   1. Que ve! Llàstima que no ens hi poguèssim trobar!
    Com hi vaig anar per la tarda, dels autors que hi havia no tenia cap llibre per firmar. Toy i aix´´i em va fer molta il·lusior anar-hi ja que els esdeveniments literaris són bons per donar-te a conéixer i veure a nova gent!
    Ens veiem a la següent!

    Elimina

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...