• SANT JORDI 2016!!!!

  Hola de nou, Lectors Perduts!
  Siiiiiiiií! Per fi ha arribat! Un dels dies preferits dels lectors de Catalunya, SANT JORDI! Un dels dies més esperats de l’any, tant per a lectors com per a no lectors! Un dia en que els carrers s’omplen de roses, de somriures i alegries, però sobretot… DE LLIBRES!

  Un dia genial per regalar-ne, l’excusa perfecta per transmetre la teva passió per la lectura a tothom! ;D

  Aquest any voldria cel·lebrar una Diada una mica diferent; enlloc de recomanar llibres jo m’agradaria que em diguéssiu tooooots els llibres que heu demanat per aquest Sant Jordi! Quins recomaneu, quins us agradaria rebre… I si en regaleu, com serà? Acompanyat d’una rosa…? O amb una dedicatòria…?

  Personalment, estic molt emocionat pel dia d’avui perquè passaré una Diada divertidíssima i molt dinàmica amb la companyia d’altres bloggers! No dubteu que en faré videoblog!

  Col·laborarem amb la llibreria Laie que tindrà diferents paradetes repartides pel centre de Barcelona!
  Segurament, en algun moment, farem un Periscope!

  Passeu una bona Diada i disfruteu-la rodejats de lliibreees!! (i roses, evidentment!), disfruteu de l'olor a llibre nou, dels colors de les ciutats i pobles, dels escriptors...

  Tot i així, recordeu sempre que...
  FORÇA A LA LECTURA!!

  2 comentaris:

  1. Ens veiem en unes hores, Bernat! Sant Jordi, millor dia de l'any!

   ResponElimina
  2. Jo crec que cualsevol llibre és bo per regalar per aquest dia. No he demanat ningún llibre però si que m'han caigut alguns... (Sobre tot de Laura Gallego i J.K. Rowling)

   ResponElimina

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...