• No és un "ADÉU", és un "FINS AVIAT"

  Hola de nou, Lectors Perduts!
  Com va la calor? Ja estem en ple estiu!
  Com podeu veure a les fotos, estic aprofitant aquests dies de vacances per llegir una lectura perfecta per a conèixer la història del nostre país; la novel·la històrica Victus, d’Albert Sánchez Piñol.

  Dir-vos també que necessito estar un temps desconnectat del blog, ara marxo a estudiar fora unes setmanes i després necessitaré recarregar piles, emocionar-me novament amb aquest petit gran projecte que s’anomena “Perduts entre Llibres”, aportar continguts nous i amb ganes renovades...

  Gràcies al blog, he conegut a gent fantàstica, brillant, divertida, amb la que he passat molt bons moments, entre ells al grup de Lectors Catalans (al que us recomano que us hi uniu si encara no ho heu fet, hehehe), a una quantitat enorme de bloggers, booktubers i escriptors, editors, etc.

  Però sobretot a vosaltres, Lectors Perduts, que sempre heu estat aquí a “Perduts entre Llibres”, col·laborant amb les vostres lectures, comentant al blog i al canal i escampant tots junts la nostra passió per la lectura.
  Tot això ha significat molt per a mi, gràcies a tots vosaltres.
  Moltes gràcies per haver-me acompanyat durant aquest temps; aquest camí l’hem fet junts.
  No és un “adéu” definitiu, sinó un “fins aviat”, espero trobar-vos a tots quan torni!

  Fins aviat, Lectors Perduts!

  1 comentari:

  1. Bernat, moltes gràcies a tu per ajudar a fer de la blogosfera catalana un lloc millor! Que tot et vagi molt bé i ens llegim a la tornada! ;-)

   Mx

   ResponElimina

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...